Gå til hovedindhold
Oplevelser for publikum

Oplevelser for publikum

Oplevelser for publikum

Ved alle motorløb på FDM Jyllandsringen er der forude selve motorløb, en masse aktiviteter som du og din familie kan udforske. 

Aktiviteter til børnene

Vi gør meget ud af, at alle familiens medlemmer skal føle sig velkommen og underholdt mens de er til motorløb. Derfor vil i finde forskellige Kidz zoner rundt på pladsen, med aktiviteter og underholdning til børnene. Dette kan være en stor udendørs forhindringsbane, klatrevæg, hoppepuder, go-karts, trafiklegeplads og meget mere. 

Mad og drikke

Til motorløbene kan du også opleve forskellige madboder i vores Food zoner rundt om pladsen. Her kan du finde alt fra hotdogs og pomfritter til Thai-mad og fallafler. 

Præmieceremoni

Efter hvert finaleløb afholder vi præmieceremonier, som du som publikum også kan komme og være en del af. 

Paddock

Som publikum har du fuld adgang til Paddocken, som er det område, hvor kørerne holder til med deres teams og biler. Du kan komme helt tæt på bilerne, og se hvordan de klargøre dem inden et løb. Du kan også få taget billeder med de mange specielle racerbiler, som helt sikkert adskiller sig fra de biler du er vant til at møde ude på vejene. 

Du er måske også interesseret i...

Oplevelser for virksomheder

Oplevelser for virksomheder

Skal du til motorløb med din virksomhed? Lad os sammensætte det helt rette setup for jer. 

Skræddersyede raceroplevelser

Skræddersyede raceroplevelser

Vi hjælper gerne med at sammensætte det helt rette racer-arrangement for dig. Hvad end I har en hel dag eller en time - eller om I er 10 eller 200 personer. 

Skræddersy dit arrangement

Skræddersy dit arrangement

Hos FDM Jyllandsringen har vi forskellige muligheder for at skræddersy dit arrangement præcis, som du ønsker det.